shell Tankstation garderen

shell-garderen.png

Tankstation Shell Zevenbergen is al sinds 1966 hét tankstation van Garderen, gelegen aan de doorgaande weg in het centrum van het toeristische dorp. U tankt hier 24/7 hoogwaardige kwaliteit benzine en diesel tegen concurrerende prijzen. Waar uw reis ook naar toe gaat, Shell Zevenbergen staat voor u klaar. In de kiosk koopt u tijdens openingstijden heerlijke koffie, snacks en dranken voor in de auto en ook is de shop één van de weinige verkooppunten van tabak in de omgeving Garderen. Ook kunt u hier terecht voor smeer- en onderhoudsmiddelen voor uw auto om de reis zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Bekijk de contactpagina voor de openingstijden. Tanken is altijd mogelijk. Wanneer de kiosk gesloten is, wordt de onbemande kassa geactiveerd om u altijd te kunnen voorzien van brandstof. 

Heeft u wat (GRATIS) lucht nodig voor in de banden of wilt u uw auto wassen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres!

24 uur per dag tanken

U kunt bij ons 24 uur, 7 dagen per week brandstoffen tanken. Overdag hebben wij onze kiosk geopend (niet op zondag) en buiten openingstijden is er te betalen via de nachtautomaat waar u per pin kunt betalen.

Zelfbediening wasstraat
Zelfservice autowassen Garderen

In onze zelfservice wasstraat kunt u uw auto weer blinkend schoon maken. De straat is voorzien van een schuimborstel en een hogedrukreiniger. Er zijn verschillende keuzes en middelen te kiezen.

Oplaadpunt elektrische auto

Genieten van een bak koffie, snack of andere consumptie uit onze shop terwijl uw auto aan het opladen is. In twee uur tijd staat uw auto weer gereed om kilometers te rijden! Opladen is geheel GRATIS!