Werkplaats garage zevenbergen

Een garage met de nieuwste apparatuur en vakbekwame monteurs met ervaring en de juiste opleiding. Dat is natuurlijk wel het minste dat u mag verwachten van de werkplaats waar u uw auto naartoe brengt voor een APK-keuring, onderhoudsbeurt, controle of schade. Autobedrijf Zevenbergen biedt meer dan vier werkplekken om aan de auto’s te werken. Wat tegenwoordig uniek is, is dat er gesleuteld wordt aan auto’s van ALLE bouwjaren!

De uitstekende service maakt het verschil. Onze monteurs werken al heel lang bij ons en ze kennen het bedrijf, de klanten en hun auto’s. Wij begrijpen bovendien dat uw auto belangrijk voor u is en dat u deze liever niet te lang wilt missen. Uw auto wordt daarom zo snel mogelijk weer rijklaar gemaakt en mocht dat onverhoopt iets langer duren, dan geven wij u binnen 24 uur een belletje. Vervangend vervoer kan dan altijd geregeld worden.

Heeft u vragen of spoedreparaties? Dan zullen wij dit in overleg zo snel mogelijk oplossen.Als Bovag-garage heeft u bij ons drie maanden garantie op onderhoud en reparatiewerk.

Auto reparaties

Problemen met de auto? Dan moet dit snel en goed opgelost worden. De monteurs binnen ons bedrijf repareren uw auto vakkundig en zorgen ervoor dat u weer snel de weg op kunt.

Auto onderhouden

Een auto blijft veilig, netjes en waardevast als het periodieke onderhoud tijdig wordt gepleegd. In onze garage verzorgen wij alle voorkomende werkzaamheden aan auto’s van alle bouwjaren.

APK Service

Autoreparatie Garderen

Als u de APK van uw auto bij ons laat uitvoeren, dan betaald u altijd een vaste prijs! Bij problemen nemen wij contact met u op om te overleggen wat te doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Airco Service (onderhoud & reparatie)

Airco reparatie en onderhoud auto

Stinkt de Airco van uw auto, of werkt deze niet naar behoren? Wij reinigen het systeem en zorgen dat de vloeistoffen weer op pijl zijn. Snel, betaalbaar en goed geregeld!

Autoruit reparatie/vervanging​

Ruit reparatie van de auto

Een ster in uw autoruit of misschien een grote barst? Bij een ster tot 2,5 centimeter kunnen wij uw ruit behandelen met een speciale hars waarna u probleemloos doorrijdt. Is dit niet mogelijk, dan vervangen wij de ruit en kunt u weer snel op weg.